четвъртък, 30 август 2012 г.

Игра

   За всички, които не използват фейсбук, но имат желание да се включат в играта, могат да го направят тук като оставят коментар под тази публикация.Оставете пореден номер пред коментара си и не забравяйте да напишете името си, нямам кристално кълбо за отгатване на анонимни :)







събота, 11 август 2012 г.

Катерина


    Едно много мило и симпатично семейство, което успя да покаже пред мен радостта и усмивките си без никакво притеснение.Част от идеите бяха на майката на Катерина.Смятам, че накрая резултата стана чудесен:














събота, 4 август 2012 г.

Юлски бебета IIчаст

   По Коледа ви показвах тези специални за мен деца, които са наборчета с моята малка Калинка.Сега е време да представя още някои от тях, а други за втори, или трети път - пораснали, засмяни, някои с торта и балони навръх Рожденните им дни, други с хубави рокли или малки братчета, но всичките задължително с УСМИВКА!

Али и братчето й  Влади снимах през пролетта.Те искаха малка сесия от великденската промоция за 10 кадъра, но аз по погрешка съм погледнала друго в тефтера и накрая получиха двойно повече кадри. Късметлии :) Част от кадрите:











  Ния снимах на самия й 'ден ден' , както казваше Калина като малка на рождените дни.Както виждате всичко е в тон и съчетано.Често ме питат как става това - ами с желание :) И малко предварителна подготовка  - не малко разменени писма или разговори в скайпа, за да се уточни мястото, дрехите, тортата и ...  всичко останало.Майката на Ния се беше подготвила също и беше поръчала колан и цвете за косата със същото цвете като на обувките й.Какво ми остава освен да снимам с удоволствие накрая? 






И Виктор снимах навръх Рождения му ден.При него всичко беше много цветно, той си беше харесал Чарли и цифрите от филмчето на baby TV.Затова тортата и буквите бяха на тази тема.Аз много се радвам на буквите, които имат същите очи и ръчички подобно на цифричките от филмчето. А Виктор наистина ми преброи до 10 на английски, и то не веднъж.Това беше начинът да го накараме да стои минутка на едно място.Разбира се най-щастлив беше като пусна балоните с хелии да летят нагоре!









И накрая София, показвам дечицата по реда в който съм ги снимала, не бих могла да ги подредя по някакъв начин, но ако трябва да ги подреждам по дисциплина то София би заела първо място.Макар, че беше разстроена заради недомислието сборни летни групи в детската градина,  тя си е едно много послушно и разбрано детенце:







С всички се забавлявахме чудесно и това е видно от детските усмивки.Пожелавам им на тях, и на останалите Юлски бебета да растат здрави, щастливи и безгрижни!


четвъртък, 2 август 2012 г.

Симона

  С коси като огън,  лъчезарна и заразителна усмивка снимането на Симона беше мечта! Въпреки, че не случихме на хубаво време и не успяхме да реализираме всичко замислено, това, което успяхме се получи чудесно: