вторник, 11 октомври 2011 г.

За приятелите

Саши и Михаела - 2010г.
Калина + Калина 2010г.
С Калина се познаваме от 10 години, току що дипломирали се във ВИАС работата ни събра. Работата прерастна в приятелство.Тя беше свидетел и голяма опора на моята бременност с Михаела, а две години по-късно аз  на нейната със Саши. Минаха години.... аз родих Калина и някак съвсем естествено дойде , заедно с името, тя да бъде нейна кръстница.Дано не ми се сърди,че я показвам, тъй като тя (също като мен) не обича да се снима.И о.... изненада... малко след това се оказа , че и тя чака второ детенце.Разликата пак стана 2 години с моите момиченца. Михаела и Саши се разбират така добре както и ние с Калина.И понеже ми е  приятелка и понеже вече много ми се снимаха и бременни свен деца -се оказа първата бременна , която снимах. Нямах място, нито реквизит, нито пък идея както точно да снимам, но пък имах желание за двама, затова и мисля,че снимите ни се получиха чудесни.След това дойде ред на ... разбира се на Ивчо.


Горната снимка ми е много мил спомен -  Саши ни гостува, докато всички чакахме да се роди братчето му.Децата бяха в еуфория,умират си да си правим гости с преспиване.( да си призная -  много е хубаво с три деца вкъщи :) )
И ето го новия ми модел, оказа се много труден за приспиване, но и ние не се дадохме никак лесно. Хранене,дундуркане, песни, люлеене, приспиване и ....хоп... хайде пак отначало:)Бебенцата се снимат най-лесно в новородения си период до 3-тата, най-много 4-тата седмица.След това до 6тия месец не могат да заемат друга поза освен по корем, не спят дълбоко, въобще трудно се получават разнообразни снимки (макар, че точно преди седмица един малък синеочко на 5 месеца опроверга това твърдение:))
Както е видно малкият Ивчо расте и хубавее, и мине не мине месец-два покрай сладките приказки с майка му той се врежда със снимки.Но и Калина се старае, само вижте какви тоалети му намира - все едно каталог за бебешки дрешки ще снимам:)
Не мога да ви покажа всичките снимки, които имаме с децата, купища са. Преди да побързате да им завидите, да ви кажа, че винаги си чакат реда  докато обработя всички останали снимки.Но нали сме изяли вече една торба сол заедно ( и доста торти) никак не ми се сърдят:)Саши - юни 2011г.
Михаела, Саши с Ивчо и Калина  - юни 2011г.

2 коментара:

  1. Прекрасни са Ели, всичките, толкова са мили, а твоят разказ ги прави още по-вълнуващи!

    ОтговорИзтриване