неделя, 8 април 2012 г.

Честита Цветница!

 Да са живи и здрави всички с имена на цветя!

На първо място в списъка и моето сърце е разбира се малка ми дъщеричка Калина.
Тази година празника ни е съвсем половинчат - няма торта, гости и подаръци.Но важното е, че Калина  е добре след одисеята с болките в корема от последните дни, когато се опасявахме за апендицит.Слава Богу, оказа се по-малкия дявол - вирус! Благодаря на всички, които ме подкрепиха във Фейбук, звъннаха по телефона или ми писаха бележки в скайп!

Въпреки липсата на празненство ме засърбяха ръцете все пак да извадя апарата и запечатам деня :)

Ето я и именничката ми , снимана непринудено в домашна обстановка.Вместо фон - лист цветна хартия за картички:) ( който се оказа твърде малък и изрязан зигзагообразно отстрани:). Вместо торта - кейк -попсове и бисквитки калинки, подарък от Хриси, в знак на благодарност за визитките , които й направих. Вместо подарък - комплект бижута с калинки за двете ми фръцли, от Ванда:












С Христи се разбрахме  да ми спретне от бонбоните на клечка.А накрая получих - кошница с бонбони, бисквитки, всичко украсено, нагласено , че и поздравителна картичка. Направо ми стана неудобно.Ето визитките , които са в тон с блога й :


Бижутата на Ванда може да видите тук


4 коментара:

  1. Да ти е здраво, красиво и жилаво цветенцето; да е обичано, добре обгрижвано, с любов и слънчеви мисли отгледано!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Нелка, винаги си толкова мила и така ме радват коментарите ти!

      Изтриване
  2. Прекрасни дечица си имате :) А Калина ми е особена слабост. Толкова е сладка, лъчезарна и тези хитри очички... Да е много здрава, много щастлива и винаги с късмет!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти , Роси!! Такава си е Калина - хитрушка палава:)

      Изтриване