четвъртък, 20 септември 2012 г.

Албена, мама, татко + .. Павел

  Те вече са четирима и аз се сетих да покажа снимките от бременната сесия на Соня:)
Пожелавам им да са все така щастливи заедно! А аз ще съм щастлива като си дойдат в България да се видим отново!














събота, 15 септември 2012 г.

FB игра

    Благодаря на всички, които взехте участие в играта!
Целта , освен да подаря една малка фотосесия от 15 кадъра, беше да видя доколко съм предвидима с декорите, вашето въображение, както и какво ви се иска да видите на снимките покрай децата.52 човека познаха единия декор, другият остана неотгатнат :) Получих доста предложения за ученически декор, с най-голямо удоволствие бих го развила, ако родителите започнат да снимат порасналите си деца!За жалост точно дечица над 7 годишна възраст снимам най-рядко, обикновено покрай по-малките им братчета и сестрички.А пък точно тази възраст , преди пубертета, децата обичат да се снимат, могат да бъдат много артистични пред камерата, да покажат какво могат, имат си любими дрехи, аксесоари, и най-накрая  - след това истински се радват на крайния резултат.Но пак казвам - такива дечица снимам най-рядко.Получих няколко прекрасни идеи с книги, благодаря ви! Много се забавлявах с предложението на марката Лакоста ( ще взема да проверя какво предлагат, че идея си нямам), както и на господина, със свежото чувство за хумор - Stoyan Asenov №54 - все още в/у никакви, но вече имате 53 идеи за такива. Надявам се да спечелия, защото харесвам снимката на Йоана и Славея ;)



Ето в снимки отговора и победителя:







Честито на Гергана! Очаквам да ми се обади :)

четвъртък, 13 септември 2012 г.

Вальо и леля Наталия

       Наталия доведе чаровния си племенник за снимки. Много се забавлявахме с тях, в началото той беше много кротичък, а в последствие започнаха да се гонят с моята първа помощничка - голямата ми щерка, която идва с мен на повечето сесии това лято.Тя е малко срамежливка и така използвам случая да общува с различни непознати за нея дечица. Докато те се забавляваха аз опитвах да снимам Наталия. Добре , че поне тя не хукна на някъде:) В резултат се получиха много нежни снимки. Сега като ги гледам ми е леко носталгично  -  че тревата вече не е така зелена, лавандулата отдавна прецъфтя, и явно лятото отлита лека полека:
















вторник, 4 септември 2012 г.

Summer time 2012 - 3

Снежина - управител на "Академия XXI век", гр. Пловдив, ще има друга публикация, за да обясня защо е част от моя летен сет със снимки
с.Лозенец - 1 юли - july morning



преди година снимах на тази стена Буболинка, и още тогава бях решила да повторя с Михаела

из софийските улици някой слуша рок

Калина в типична роля - позира за снимка
случайно сериозна, по-скоро леко изплашена - минава голям камион
кажи "зелеееее"
най-любимата ми нейна снимка от това лято
игри на детската площадка
с любимите панталонки и портмоне
на влакчето във Морската градина на Варна
в действие и винаги с усмивка, запазена марка и най-силното й оръжие срещу непослушание



















Илиян

   Нямам време да пиша, затова направо ще ви показвам снимки от лятото.Докато то е още тук и усещането за слънце и море не иска да си тръгне.

Илиян с мама: