петък, 28 октомври 2011 г.

Честит Рожден ден, Мишенце!

  Днес моята голяма дъщеря става на 9.Кога беше едно малко къдраво фъстъче, а вече е трети клас - гордо иска да си носи сама раницата и да звъни на най-добрата си приятелка.Звучи тривиално, но след появата на децата времето започва да лети неусетно - зъбки, прощапулник,първото мама, първо море, първи клас......
  Искам да й пожелая да ни бъде жива и здрава, все така добра и грижовна кака, и все така любознателна в учението,  изящна в пианото и  избретателна в математиката! На себе искам да пожелая да бъда по-търпелива към нея, да намирам повече време да бъдем заедно за сметка на  браузването в нета и да имам смелостта да бъдем приятелки!ЧРД, Мише!Обичам те!

Днес ще ви покажа каква книжка направих набързо, тъй като майката на Стефчо, онзи синеок сладур от предната публикация, ни подари ваучер :



http://vimeo.com/31197166

[кит - Emeto design at After five design]

И последно - стиснете ни по едни палци, за да преборим напълно вирусите, които са ни нападнали от миналата седмица, за да може децата да празнуват през уикенда! Мерси:) На вас пожелавам хубав уикенд! Другата седмица ще ви покажа една красива и талантлива жена;)

5 коментара:

  1. Да ти е жива и здрава, все така внимателна и грижовна. Нека запази характера и силата си и да отприщи талантите си!

    ОтговорИзтриване
  2. 4estit praznik, Eli!
    Da Vi e jiva i zdrava rojdeni4kata, mnogo da radva i da ima kusmet v jivota!
    Pozdravi,
    Geri

    ОтговорИзтриване
  3. Честит рожден ден на прекрсното Мише! Желая най-вече здраве, дни, изпълнени с радост и топли усмивки, много упоритост, амбиция и късмет! Честит празник и на теб, Ели! Нека прекрасните ти дъщерички продължават да ти носят безкрайно вдъхновение и безброй поводи за радост!! Весел празник!!

    ОтговорИзтриване
  4. Ооо Ели, Честит празник и Честит Рожден Ден на прекрасната Михаела, да ви е жива и здрава, много щастлива и талантлива! Страхотна книжка си направила!!!
    Бързо да оздравявате и весел купон да имате с твоите съкровища!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви за поздравите! Трогнахте ме много!! Да ви се връщат на вас и вашите деца хубавите пожелания!

    ОтговорИзтриване