петък, 27 януари 2012 г.

Един амбициозен проект

 Ами да, няма какво друго заглавие да сложа на тези снимки, тъй като това наистина си беше един  много амбициозен проект - да снимам една почти 3 месечна бебка за 12 листов календар!
Разбира се , не стана от първия път.Не стана и бързо, защото нали - хубавите работи стават бавно.Не стана и както точно си го представяхме - да я приспим и нагласим в някоя свита бебешка  позичка.Славея като едно истинско скорпионче отстояваше своето право да не заспи когато ние искаме, но беше кротичка и послушна. Ние пък я чакахме цял ден - за една спяща  снимка! Но покрай нея направих още доста в будно състояние, за да бъде всяка страница на календара различна:) И разбира се след това направих цял календар, специално за нея.Не звучи скромно, но наистина мисля, че резултата е прекрасен:









и календара:











credits - Jofia Designs @ After five designs
ръчно плетени шапки Dima handmade

Ако ви е харесалa публикацията, снимките и календара на Славея ще се радвам да разбера тук или във Фб.Винаги с голямо удоволствие чета всички коментари!И ви благодаря, че отделяте от времето си за тях!

10 коментара:

  1. Поздравления! Страхотни снимки! Получил се е един невероятно красив календар. Продължавайте да ни радвате с още много други нови и толкова прекрасни проекти:)

    ОтговорИзтриване
  2. Силвия - марулка27 януари 2012 г. в 12:43

    Ели, струвало си е времето, усилията за цялата фотосесия. Много ми харесват снимките, идейките и не на последно място самата беба.

    ОтговорИзтриване
  3. Колко е хубаво да види човек един цял проект от началото до края -
    Супер се е получило, сладурче в много превъплъщения!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотен календар и страхотна фотосесия!!! Това е наистина много трудоемко, но си е заслужавало, както виждам! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Краси, благодаря за прекрасните думи! Ще продължавам да се старая!
    Силве, ,мерси!
    Нелка, Дам, благодаря ви, че се отбихте, а също и за хубавите коментари!! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ели, април, юни, август и ноември са ми фаворити. Особено ноември, запазвам си го за догодина, ако има възможност. Много ми допада и идеята да са отбелязани рождените дни на цялото семейство. Давид ми зададе въпроса, но все пропускам да ти кажа. Друго си е снимките да са изцяло професионални! :)

      Изтриване
  6. Мерси, Ани! Още миналата година и Михаела ме пита защо няма нашите рожденни дни, отговор нямам, разбира се, но наистина вече ще се поправя:) Иначе, да , с подобни картинки ще бъде следващия календар, но ще си го подготвя отрано, за да имам два варианта - с 6 и 12 листа.Колкото до професионалните снимки :) - винаги съм насреща, доколко са професионални - не знам (някак не я обичам много тази дума, защото се е поизтъркала в бг език), но ги правя с много любов и желание!

    ОтговорИзтриване
  7. Меко казано прекрасен!!! Свършила си чудесна работа, Ели! Всеки кадър, всяка страничка от календара са прекрасни!!! Възхищавам се на идеите ти и начинът , по който ги реализираш. Имаш цялото ми уважение и възхищение! Обожавам стайлинга на всяка една снимка и как великолепно е съчетан с дизайна на съответната страничка. А бе страхотно се е получило!!!! Каквото и да кажа, ще е малко, затова спирам и отивам пак да се наслаждавам на резултата.

    ОтговорИзтриване
  8. Ели благодаря ти!
    Този календар е като реклама на моите неща.
    Ама Ели те на твоите снимки са по - хубави отколкото ги помня в ръцете си.
    Възхищавам се на таланта ти да аранжираш така великолепно всеки един кадър и до най-малкия детайл.А на тази малка кукла всичко ѝ подхожда.

    ОтговорИзтриване
  9. И на живо календара е страхотен:) Много скромно от моя страна, хахаха! Родителите на Славея ми подариха един екземпляр, за което съм им много благодарна!
    Дима, недей да скромничиш, всичките ти плетени неща са страхотни!

    ОтговорИзтриване