сряда, 9 ноември 2011 г.

Приказен Рожден ден

  За разлика от други пъти, сега нямах никакво съмнение как ще озаглавя днешната публикация.Защото това  беше наистина един приказен Рожден ден, и в пряк, и в преносен смисъл , както ще разберете от снимките долу.
  Всичко започна преди повече от два месеца, когато получих запитване от майката на това чаровно момиченце, дали ще се заема да снимам техния празник заедно с тортата и всичко останало.Както знаете обожавам Рождените дни, а още повече как бих могла да откажа на момиченце с името Калина?!Мина време и наближи важната дата.Тогава , ооооо, чудо, получих толкова подробно писмо от Галина( майката на Калинка-Малинка), придружено с подробно описание на тортата, тоалетите, аксесоарите, снимки на дечицата , въобще всичко.Дори не съм си и представяла, че мога да срещна човек, който с такова усърдие се е заел с подготовката на празника.След като прочетох писмото няколко пъти започнах да се притеснявам дали ще оправдая очакванията.Мислих аранжировка, уточнявах цветовете с Буболинка и....... накрая в уречения ден те пристигнаха.Малката Калина с  нейната сбъдната приказка!





Голямо треперене падна за тортата- хем в ателеието беше горещо, хем тя тежеше ужасно много  и поставена на стойката не беше никак устойчива.А Калина я обиколи поне петдесет пъти:)Но слава Богу всичко мина успешно и всички вкупом отидоха да празнуват, а аз зачаках втората част от нашето малко приключение.А именно да разиграем любимата приказката на Калина.
Времето беше с нас и като по чудо в парка се появи къщичка , която ставаше идеално за декора от приказката!
И така.....
Имало някога едно малко момиченце, което всички наричали Червената шапчица, тъй като ходело с пелерина в алено червен цвят , направена от любимата му баба......



Надявам се сте се пренесли в приказката!А за финал искам да благодаря  на баткото на Калина, който успешно изигра ролята на вълка, на търпеливия татко, който нито за момент не показа досада, макар да знаем,че татковците не са по тази част, на прабабата на Калина за прекрасния тоалет и сръчността, и на баба й , която ни помагаше при снимките и най-вече на Галина, за удоволствието което ми достави да снимам всичките тези кадри!

7 коментара:

  1. Наистина приказка!!! Снимките са разкош, Ели! Много идейно се е получило всичко! Браво и на Калина, и на теб, и на Галя!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси, Бубе!!! Знаеш, че ти си най-голямата "виновница", за да се случи всичко това като се започне от тортата и се стигне до това, че Галя е видяла моите снимки в товя блог.Благодаря ти!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Изобщо много сте виновни и двете да ви кажа! Първо попаднах на сайта на Бубето сънувах тортата, реших че само тя може да я направи и ако това се случи /в което не вярвах/ обезателно трябва да се стиге до фотосесия от подобен мащаб. Нещата се навързаха и си дойдоха на мястото съвсем след като чрез сайта поподнах и на Ели и ето я приказката от край до край, в която вие сте главните режисьорки и виновнички зад кадър! Много ви благодаря момичета - за това, че ви има, че осъществихте мечтите ми, надхвърлихте очакванията ми и се справихте толкова прекрасно, професионално и приказно!

    ОтговорИзтриване
  4. Поздравления! Страхотен замисъл, изпълнение и всичко останало

    ОтговорИзтриване
  5. Всичко е перфектно! Като се започне от много артистичната рожденичка, костюмите, горичката, къщичката и разбира се ТОРТАТА. Браво, момичета! Браво Галина за това, че си избрала именно Бубето и Ели, за да направиш рождения ден на момиченцето си приказен! Ели е страхотна - с много усет за подбиране на детайлите, усет за съчетаването на предметите, изключителен талант като фотограф! Възхищавам и се от много време! А за Бубето каквито и похвали да изреча, малко ще са!
    Да е жива и здрава малката червена шапчица. Чакам с нетърпение следващия ѝ рожден ден :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ели, срамота е, че чак сега открих блога ти, но много, много се радвам - ще имам чудесен материал за разглеждане следващите дни (едва се удържам да не прегледам всичко сега :)) )
    Много си талантлива и се радвам,че избра да се развиваш в областта на фотографията!

    ОтговорИзтриване
  7. Галина, честно да си призная на мен ми трябваше време, за да осмисля колко приказен стана крайния резултат.Чак когато написах всичко в блога и видях целия този труд и всичките съвсместни усилия до какво са довели, почуствах голяма радост, че съм участвала и аз в този проект!Мисли за догодина;)
    Хриска, Мани, благодаря ви за хубавите думи и вниманието!!!
    Тед, блогът ми е още млад и зелен, не си изпуснала много :) Иначе като те чета чак крилца ми поникват от кеф :):)

    ОтговорИзтриване