сряда, 16 ноември 2011 г.

Рожден ден в работилничка "Феичка"

   Трябваше  да напиша тази публикация преди последните три, но понеже никой не иска да  се заеме с увеличване на денонощието на поне 30 часа, чак сега успявам да седна  да я направя.
Свързана е с рождения ден на голямата ми дъщеря, която стана на 9.Представих ви тортата и нашите домашни снимки, а сега е ред и на самото празнуване.Дълго се чудихме как да организираме този Рожден ден. На тази възраст децата са нито деца, нито тийнеджъри и от тук идва и затруднението - нито са за детско клубче, а и честно казано са ми омръзнали, нито могат сами да отидат  и да се почерпят с приятели.И така след дълго умуване и обсъждане, някак съвсем случайно бъбрейки си с Ани от Ариадна ателие ,  дойде идеята за празнуване в нейната работилничка "Феичка".След това Михаела сама избра какво да си майсторят - хареса играчки от Слънчоглед, които да се украсят за предстоящата Коледа и в допълнение да направят  картичка.И така - Ани се погрижи за необходимите материали,таткото ни  -  за малко похапване и  тортата.Имах известни притеснения дали ще бъде интересно за мъжката половина от поканените дечица, но се оказа забавно за всички.Накрая всички отнесоха пликче с направените от тях неща.Ето и малко снимков материал, съвсем репортажен, без претенции за фотографска ценност, но запечатал важни моменти:





                                                            намисли си желание:


                                                                 духни свещичките:

                                                    повтори с приятелите:



Ани, благодаря ти за гостоприемството, получи се чудесен  Рожден ден!

    И за финал ви показвам две мои любими снимки, които трябваше да направя за предната публикация, но пак не се разбрахме с наличното време и останаха за сега :
Ето така тати разсмива децата:


Целувка от Калина за кака и обратно:

2 коментара:

  1. Да ти е жива и здрава голямата принцеса! Интересно и нестандартно са празнували, личи си, че е било и забавно! Не мога да се нагледам на снимките на двете ти кукли!Прекрасни са!

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси, Тедка! Важно е ,че на децата им беше забавно!

    ОтговорИзтриване