понеделник, 12 декември 2011 г.

Фани!

  Някои хора се раждат с много магнетизъм и с едно определено излъчване , на което му казват харизма.Снощи докато слушах последната част на музикалния формат X-Factor и по-специално победителя Рафи, който носи точно това специфично излъчване, се сетих, че трябваше да публикувам снимките на Фани.Тя е от тези хора, за които продължаваш да си мислиш дълго след като си общувал с тях...От половин час избирам какво точно да пусна, май трябваше да сложа всичките 30-тина снимки, вместо да прекарам времето в дилеми, тъй като всичките снимки станаха чудесни и то не благодарение на моите умения, а на самата нея и присъствието й, а Фани е само на 8г.!







Хубава седмица ви желая!

3 коментара:

  1. Страхотни снимки и много красиво момиче, много красиво!

    ОтговорИзтриване
  2. Обожавам това дете!!! Още като я видях за първи път, когато дойде да си вземе тортата за рождения ден миналата година, се влюбих в нея. Толкова е чаровна и красива!!!! И много талантлива и артистична! А ти си я снимала страхотно!

    ОтговорИзтриване
  3. Magneti4na, krasiva, s neveroiatno izla4vane. 4arovnicaaaaaaaa Pozdraviot vsi4ki ni :) Krasi,Iassen, Gogo.i Iana - London

    ОтговорИзтриване