събота, 24 декември 2011 г.

Юлски бебета

  Днес, на Бъдни вечер съм решила да ви покажа една мноооого дълга публикация, която подготвям от началото на коледните снимки.С всички тези дечица по долу ме свързва нещо повече от  фотосесия.Преди три години в най-мамешкия форум бг-мама една по една започвахме да се записваме с техните майки, за да си споделя трепетите и тревогите, очаквайки нашите юлски бебета.И оттогава продължаваме да сме заедно, да си честитим, да се черпим и да си стискаме палци , когато трябва.Ето ги и юлските бебета, вече на две годинки и 5-6- месеца, някои дублирани вече:) Показвам ви ги по реда, в който ги снимах тази година.


Започвам с Марти и неговата прекрасна кака Йоана, третокласничка, която обича да танцува.Марти беше доста кротичък на снимките, може би защото ме вижда за първи път,но предполагам ще си навакса следващия път:) Неговата кака  обича да позира и разбира се получи повече снимки, но той нали е кавалер никак не се разсърди.
Марти и Йоана


   Между другите дечица щракнах и моята Калина, разбира се скоро ще ви я покажа и с повече снимки.Но сега я слагам тук, защото е едно сто процентово юлско бебе.
Калина


Ето я  и Моника.Голяма бърборана, вероятно ще стане като мама и трупа опит от сега; вече с много красиви къдрици, които липсваха миналата година.Ще си позволя да цитирам думите на Ина от форума, с надеждата,че повече хора ще се замислят и постъпят така:
"Тази година сме решили с мъжът ми да си вземем за Коледа по нещо дребно, само за идеята, а останалите пари, които бихме похарчили иначе за подаръци да дарим за някое болно дете. "
Моника


    Идва ред на Драга, която се записа в темата с прякор  Юлско бебе.До последно стискахме палци, за да роди през юли, и да не се налага да се прекръства по никое време.А Андреа изчака до края на месеца, за да ни държи под напрежение.За по сигурно Драга реши да затвърди профилното си име и тази година роди още едно юлско бебе - сладкия Ники.Ето ги и двамата:
Андреа и Ники    От всички юлски бебета Ния най-много прилича на моята Калинка по темперамент. Ако успееш да я хванеш , то всичките снимки стават страхотни, в противен случай повтаряш докато стане.За радост успяхме от първия път да запечатаме тази емоция, усмихваща е!
Ния


И накрая София - и тя е бъбривка, доста стихотворения  и песнички научих от нея докато я снимах.Бих казала смело, че беше най-послушното юлско бебе.Така, че съм сигурна дядо Коледа ще й донесе много подаръци:)
СофияКакто се досещате за всяко от тях мога да се разпростра и да разкажа много, мноооооого повече, но все пак най-важното е да ги видите колко са пораснали и сладки в навечерието на Коледа.
  
На всички юлски бебета желая да бъдат здрави по празниците, да получат хубави подаръци и да посрещнат с усмивка следващата година!

2 коментара:

  1. Страхотни снимки Ели! Чудесни са всичките ни юлски бебета! Да са живи и здрави всичките, и да порастнат достойни хора! Много целувки от мен на всички малчовци!karelia79

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Галина!Целувки и за твоето юлско бебе и неговата какичка!

    ОтговорИзтриване