сряда, 21 декември 2011 г.

Няма такива снимки!

  Разбира се казано в най-положителния смисъл на това възклицание!
Представям ви децата на Ани от Ариадна ателие ,  която неведнъж ми е била задочен гост  с нещата, които изработва за мен. Тук може да разгледате какво тя майстори и ако решите винаги може да зарадвате любим човек с нещо изработено специално за него.В ръчно изработените неща, както и аз в моите снимки, винаги влагаме и частица от себе си, и парченце любов, което нито една машина не прави, въпреки перфектната форма.
  Сега за снимките - както ще видите - щури, забавни , весели и усмихващи.Какво повече може да иска човек от едни снимки?! :)Радвам се, че и тази година се снимахме с Ани и семейството й, както и това, че малкия Коко беше в настоение за снимки; Давид беше все така артистичен, дори прекалено артистичен ( първо утешаваше умиращо еленче на моята "сцена", а след това носеще много "тежък " товар, в ролята на джудженце на дядо Коледа, и това без мои напътствия); както и че  Ани и Юлиан се осмелиха да застанат пред моя обектив.
Аз пък им благодаря , че са толкова  готини всичките и имам късмета да ги познавам и да си общувам често с тях!
Enjoy!
6 коментара:

 1. Страхотни снимки Ели!
  Разкошни деца и майка!
  Последната е УНИКАЛНА :))))))))

  ОтговорИзтриване
 2. Ели очарована съм от теб! Весели празници.
  Разбира се принос имат и моделите - те просто са невероятни!

  Нели

  ОтговорИзтриване
 3. Великолепни сладури! Страхотни снимки! Ели - невероятна си!
  Лени

  ОтговорИзтриване
 4. Ели, и тук да кажа - днес усмихна денят и на двамата родители, както със снимките, така и с първото представление на Давид, за което определено имаш заслуга :). Благодаря ти от сърце! Фотосесията беше едно бързо и наситено забавление, както и личи от снимките.

  ОтговорИзтриване
 5. ЕЛи, отново отлично си се справила!Личи си, че Давид и Коко истински са се забавлявали и са дали всичко от себе си.Те самите са такива чаровници, а ти идеално си уловила тази тяхна черта.А и истински се забавлявах с твоето описание в публикацията :)
  Ани е нашата любима "фея"(въпреки, че още чакаме да и поникнат крила) и точно като такава изглежда на снимките!
  Супер снимки на едно страхотно семейство!

  ОтговорИзтриване
 6. Да, да, няма такива снимки:)))
  Благодаря ви за хубавите думи по отношение на самите снимки,за Коко и Давид е ясно:))

  ОтговорИзтриване