вторник, 6 декември 2011 г.

Продължението на календар 2012 + джудженца и тиквички

   След топлите месеци дойде ред да ви покажа и студените.И без друго навън е подтискащо мрачно и дъждовно - време само за работа, творене пред компютъра и срещи с приятели.
   За коледната страничка нямам снимки на децата.Малко като приказката за обущаря, но точно моите деца още не са се уредили с час за снимки в ателието:)Затова за ноември/декември ви показвам Саши и Ивчо на моята приятелка Калина, и така и така е станало въпрос за тях ще покажа и още малко техни снимчици, които направихме скоро:





Ивчо и Саши









                        След тази снимка и физиономия тип "Мамо, не са ли достатъчни тези 200-300 кадъра и това преобличане?" с Калина решихме, че май е време да оставим децата на мира :)

2 коментара:

  1. Страхотни!!!!
    Само една забележка: не виждам на 28 ануари да е отбелязан моя рожден ден:):):):):):)
    Шегувам се!

    Ели, снимките ти без пробпсове от тази серия са проста фантастични! Моля те, направи още една такава сесия, само модел и цвят от теб! много ми харесаха!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти , Биляна, много се радвам, че ти харесва! Колкото до 28 януари, и нашата г-жа по пиано празнува, та май май вярно да бяхме обозначили :):)
    Имам още две сесии без пропсове, а на Ивчо на майка му ще покажа специално коментара, че той така ми позира този сладур, още от крема на майка си, и пак да намери време да се видим :)

    ОтговорИзтриване