петък, 23 декември 2011 г.

Сладки изкушения


   С Радина, майката на Теа и Мони от днешната публикация, се запознах първо виртуално, виждайки тортите , които прави. След което снимах нейна торта ( за Рождения ден на Коко от предния пост) и  имах удоволствието да я опитам, както и да се запозная със самата Радина на живо. И ето дойде ред  да се снимаме.Снимките от коледни прераснаха в разнообразни, но Теа, като една истинска малка госпожица чаровно ми се усмихваше пред обектива и искаше да се преоблича колкото се може повече.При такива случаи аз не мога да откажа!За нищо на света!Разбира се Ради се беше погрижила да донесе и част от гардероба (което е често срещано при мен за ужас на татковците обикновено:))) Мони не беше така отзивчив, все пак позирането е преди всичко женска работа, но за сметка на това правеше интересни физиономийки, които успях да изловя.Ето вижте ги и двамата, и заедно с мама също:






[любимият ми кадър]


                                                               [и този също]


Финес и красота има и в тортите на Радина.Малка част от тях може да види тук ,  а повече  в нейния албум във ФБ, наречен  'сладки изкушения'. 


И се изкушете - да нарушите диетите, да опитате от всичко по празниците, да се обадите на приятели, с които отдавна не сте се чували, да дарите някоя паричка за благотворителна кауза и да се усмихнете на някой намръщен човек!

3 коментара:

  1. Както е казал Оскар Уайлд - "Мога да устоя на всичко, освен на изкушението" :) Аз съм пристрастна към тези сладури /в това число и майка им/. Ради е като кинозвезда, както и в реалния живот, Теа е истинска малка дама, а Мони - бонбон в панталон.

    ОтговорИзтриване
  2. Ели, и тук да ти благодаря за прекрасната фото сесия, за мен беше голямо удоволствие да си побъбрим докато ти ни снимаш :)Благодаря за хубавите думи в поста, истински ме просълзи.
    Правиш чудеса, снимайки, улавяш най-хубавото и най-истинското в нас.Вълшебница си ти!
    Ани, чувстата ни са напълно споделени, да знаеш :)
    Весели празници, мили момичета !

    ОтговорИзтриване
  3. Аз не мога да пиша особено добре - затова ще кажа само БЛАГОДАРЯ ВИ!

    ОтговорИзтриване